Jämför 58 fack Fackligt oberoende Informationen uppdateras regelbundet

FSA

8
5
  • Över 10200 är medlemmar i facket
  • Förhandlar arbetsvillkor åt dig
  • Inkomstförsäkring ingår i avgiften
LÄS MER & ANSÖK

Du skickas direkt till FSAs ansökan

Krav för att bli medlem i FSA

För att bli medlem i FSA ska du arbeta inom något av följande områden:

Om Sveriges Arbetsterapeuter

Sveriges Arbetsterapeuter är facket för den som arbetar som arbetsterapeut. Facket grundades 1978 och har idag 10 000 medlemmar som är yrkesverksamma terapeuter eller studerande. FSA ingår i SACO som är en stor centralorganisation med sammanlagt 22 fack. Nästan alla som arbetar som arbetsterapeuter i Sverige är medlemmar i FSA något som ger styrka för varje enskild medlem. Facket har stort inflytande och arbetar ständigt för att förbättra löner, arbetsvillkor och säkerhet.

Vad ingår i medlemskapet i FSA?

Att vara medlem i facket kostar en avgift som varierar lite beroende på hur stor inkomst du har samt om du är yrkesverksam eller studerande. I avgiften ingår kompetensutveckling som kan hjälpa dig i karriären. Olika utbildningar finns hos facket och du kan läsa olika kurser beroende på om du är anställd eller chef. Medlemsavgiften täcker även en inkomstförsäkring som skyddar ekonomin om du blir arbetslös. Facket bistår även med lönestatistik så att medlemmar kan ha koll på vilken lön de har rätt till samt vilken yrkesroll om ger vilken lön.

FSA hjälper medlemmar med förhandlingar, rättshjälp och kompetensutveckling men som medlem får man även hem den egna facktidningen Arbetsterapeuten. Här kan medlemmar läsa om arbetet som ständigt pågår via facket samt om nya erbjudanden för medlemmar.

LÄS MER & ANSÖK

Du skickas direkt till FSAs ansökan

Omdömen om FSA

Omdömen (0 st)
FSA har inga omdömen ännu
Skriv in ditt omdöme om FSA
Du måste välja ett betyg