Jämför 58 fack Fackligt oberoende Informationen uppdateras regelbundet

Fysioterapeuterna

13
8
  • Över 12000 är medlemmar i facket
  • Förhandlar arbetsvillkor åt dig
  • Inkomstförsäkring ingår i avgiften
LÄS MER & ANSÖK

Du skickas direkt till Fysioterapeuternas ansökan

Krav för att bli medlem i Fysioterapeuterna

För att bli medlem i Fysioterapeuterna ska du arbeta inom något av följande områden:

Om Fysioterapeuterna

Under 1940-talet grundades det som idag är Fysioterapeuterna. Fysioterapeuterna är facket för de som arbetar som sjukgymnaster och idag har de 12 000 medlemmar. Facket är verksamma både som ett yrkesförbund och som ett medlemsförbund vilket innebär att de arbetar hårt för fungerande arbetsavtal och ett rättvist arbetsliv. Eftersom sjukgymnaster arbetar med många olika delar, har facket olika inriktningar. Du kan enkelt hitta den inriktning som du arbetar med, exempelvis Andning & Cirkulation, i Facket. Eftersom Fysioterapeuterna har olika indelningar får alla medlemmar den hjälp de behöver.

Medlemsförmåner

Som medlem i Fysioterapeuterna kan du ta del av utbildningar för just din inriktning. Facket har flera olika kompetensutvecklingar i form av utbildningar. Andra förmåner som medlem i facket är rättslig hjälp och rådgivning, löneförhandling och försäkringar. I den medlemsavgift du betalar hos Fysioterapeuterna ingår en inkomstförsäkring. Inkomstförsäkringen tryggar din ekonomi även om du blir av med jobbet.

Ytterligare en förmån som medlem i facket är den egna facktidningen Fysioterapi. I tidningen kan du läsa om vilket arbete som facket bedriver samt intressanta intervjuer. Medlemsavgiften varierar en del beroende på hur mycket du arbetar och om du är studerande eller pensionär.

LÄS MER & ANSÖK

Du skickas direkt till Fysioterapeuternas ansökan

Omdömen om Fysioterapeuterna

Omdömen (0 st)
Fysioterapeuterna har inga omdömen ännu
Skriv in ditt omdöme om Fysioterapeuterna
Du måste välja ett betyg