Jämför 58 fack Fackligt oberoende Informationen uppdateras regelbundet

ST Facket

17
9
  • Över 90000 är medlemmar i facket
  • Förhandlar arbetsvillkor åt dig
  • Inkomstförsäkring ingår i avgiften
LÄS MER & ANSÖK

Du skickas direkt till ST Fackets ansökan

Krav för att bli medlem i ST Facket

För att bli medlem i ST Facket ska du arbeta inom något av följande områden:

Om ST Facket

ST Facket, kort för Statstjänstemannaförbundet, är ett fack som är verksamma för kommunikation och transport. De 90 000 medlemmarna som är med i facket arbetar inom statlig verksamhet, tull, kustbevakning, kommunikation och transport. ST Facket har stor kompetens inom de olika yrkesgrupperna och arbetar mycket med frågor kring löner, villkor och arbetsmiljöer. ST Facket är politiskt oberoende och betalar inga avgifter till ett särskilt parti utan sköter sig själva. ST Facket ingår i TCO, en större facklig organisation som knyter samma totalt 14 fack med över 1,3 miljoner medlemmar.

Förmåner för medlemmar i ST Facket

Att gå med i ST Facket innebär att man kan få stöd och rådgivning när problemsituationer uppstår på arbetsplatsen. Dock är det lönsamt att vara med i facket även om man inte har problem på jobbet. ST Facket bistår med förhandlingshjälp, rådgivning om löner, semester och liknande frågor, juridisk hjälp och chans till stipendier. En viktig del för ST Facket är att medlemmar trivs på sina arbetsplatser och att arbetsmiljön är bra. Facket gör noggrant arbetsmiljöarbete för att se till att arbetsplatserna är ergonomiskt utvecklade. I medlemsavgiften ingår även försäkringar och den egna tidningen Publikt. I facktidningen kan medlemmar ta del av det fackliga arbete som drivs samt läsa intressanta artiklar.

Förutom rådgivning och stöd får du förmånliga försäkringar genom ST Facket, dessutom ingår medlemstidningen Publikt samt mängder av bra rabatter som kan gynna dig både privat och i jobbet.

LÄS MER & ANSÖK

Du skickas direkt till ST Fackets ansökan

Omdömen om ST Facket

Omdömen (0 st)
ST Facket har inga omdömen ännu
Skriv in ditt omdöme om ST Facket
Du måste välja ett betyg